Info oefenmatch KSK Kieldrecht-VKT 23/08 16:00

Beste Supporters,

Op 23/08/2020 om16h00 speelt VK Tielrode zijn eerste oefenwedstrijd op en tegen
KSK Kieldrecht. Dat deze voorbereidingswedstrijd net zoals veel zaken in deze Covid-19 tijden niet in de meest optimale en normale omstandigheden kan plaats vinden voor zowel thuisploeg als bezoekers mag dan ook niemand verbazen.
Het bestuur van KSK Kieldrecht heeft richtlijnen opgedragen gekregen door de gemeente Beveren die men dient te volgen en waarop door de ordediensten zal worden toegezien en zal worden gecontroleerd. (wat trouwens deze week reeds het geval is geweest)

Zo is men verplicht een mondmasker te dragen bij het betreden van de accommodaties van KSK Kieldrecht en mag men enkel de wedstrijd volgen van in de kantine of vanop het terras voor de kantine. Uiteraard gelden hier de horeca maatregelen dwz enkel bediening aan tafel, het achterlaten van persoonsgegevens (contact tracing), enz…
Enkel bestuursleden (op vertoning van blauwe kaart KBVB = registratiekaart van verantwoordelijk bestuurslid) en personen die op het wedstrijdblad staan worden toegelaten tot de uitgebreide neutrale zone naast het terrein.

Wij hopen op 1 ieders begrip voor deze maatregelen die de mensen van KSK Kieldrecht willens nietes hebben opgedragen gekregen door de gemeente Beveren en waarbij bij vaststelling van overtreding zowel de club als de overtreder zwaar zal worden gesanctioneerd zowel financieel en als club nog eens extra sportief naar de verdere voorbereiding toe. Laat ons het gezond verstand en begrip zegevieren zodat we vlug terug allemaal op een normale manier van onze geliefkoosde hobby kunnen genieten.